Å skape en god nettside og webdesign er gjerne mere omfattende enn det mange tror. Der ligger ofte mye kunnskap og litt vitenskap bak selve produksjonen. Hva nettsiden må inneholde og hvor elementer som bilder og tekst blir plassert er ofte ikke helt tilfeldig.

Vi vet hva som må til for at din nettside skal lykke på nettet, å det er denne erfaringen vi deler med deg.

Man kan innen produksjon av en vanlige nettsider dele dette inn i tre kategorier. Dette vil gi deg et utgangspunkt og en enkel forståelse for hva en nettside koster å produsere.

Basic nettsiden som gjerne består av en hovedside, Om oss og Kontakt oss side. Dette er et ok utgangspunkt til de som vil ha nettsiden raskt opp og som ønsker å “bygge ut” nettsiden med ny informasjon og bilder framover. Der gjennomføres optimalisering av nettsiden. Men svært lite SEO, da der er lite tekst og sider som trenger dette.

 

green-145Design eller redesign av nettside med flere undersider med firmaets tjenester/produkter. Mye tekst og omfattende grafiske elementer og bilder. Der gjennomføres også  optimaliserings tiltak og basic SEO av nettsiden. Produksjonen innbefatter gjerne også opprettelse av facebook side.
Dette gir firmaet en bra online profil, å der er lettere for kunden å finne fram til bedriften.

 

Nettside med mange produkter og tjenester (eller nettbutikk løsning) som gjerne er spesialtilpasset på flere områder med kategorier, undersider, tekst og bilder.
Ofte innbefatter dette en totalløsning med satsning og markedsføring mot internett, omfattende SEO, logo design, opplæring, mm.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Ring oss på telefon:

…eller send oss en mail, så ringer vi deg.