Hvor mye koster en nettside.

Sannheten er at det vil varierer ut fra dine ønsker og behover. Man kan normalt dele nettsider og webdesign inn i tre kategorier. Dette vil gi deg et utgangspunkt hva du kan forvente at nettsiden koster å produsere. Hva du allerede har av tekst og bilde matriell vil også være avgjørende.

Basic side

Nettsiden består gjerne av en hovedside, Om oss og Kontakt oss side. Dette er et utgangspunkt til de som trenger en nettside raskt opp og som ønsker å “bygge ut” nettsiden med mer informasjon og bilder framover. Der gjennomføres optimalisering av nettsiden. Men svært lite SEO, da der er lite tekst og sider som trenger dette.

Standard bedrift side

Design av ny eller redesign av nettside med flere undersider med firmaets tjenester/produkter. Mye tekst og omfattende grafiske elementer og bilder. Der gjennomføres også optimaliserings tiltak og basic SEO av nettsiden. Produksjonen innbefatter gjerne også opprettelse av Goggle Min Bedrift og en facebook side.
Dette gir firmaet en bra online profil, å der er lettere for kunden å finne fram til bedriften.

Produkt og katalog side

Nettside for firmaer med mange produkter og tjenester (kan også være en nettbutikk løsning) som gjerne er spesialtilpasset på flere områder med kategorier, katalog sider, Dokument sider, undersider, tekst og bilder.
Ofte er dette en del av en satsing som også innbefatter alt fra grafisk materiell, markedsføring mot internett, omfattende SEO, logo design, opplæring, mm.

Å skape en god nettside og webdesign er gjerne mer omfattende enn det mange tror. Der ligger ofte mye kunnskap og litt vitenskap bak selve produksjonen. Hva nettsiden må inneholde og hvor elementer som bilder og tekst blir plassert er ofte ikke helt tilfeldig.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat

Ring oss på telefon:

+47 41 30 50 10

…eller send oss en mail, så ringer vi deg.