Litt om oss

Med over 17 års erfaring innen Webutvikling, Webdesign, Optimalisering (seo), Markedsføring på internett og IT konsulent, har vi bygget opp og skapt en tjeneste av svært høy kvalitet og kompetanse.

Mecum Digitale Medier har også gjennom mange år bygget opp et nettverk av samarbeidspartnere innen en rekke ulike områder og som trekkes inn på prosjektbasis når prosjektet krever det.

Mecum er forkortelse av latinske Vade mecum som betyr “gå med meg” og som brukes synonymt for håndbok eller oppslagsverk hvor du finner praktisk og nyttig informasjon.

Å det er akkurat det vi ønsker å være og å dele med våre kunder. Et oppslagsverk med kompetanse, ideer og erfaring som våre kunder kan dra nytte av.

Her er vi

null

Tom E. Bartholdsen

Leder, Webutvikler og SEO

Med over 17 år i bransjen har jeg opparbeidet meg en solid kompetanse innen IT support, Internett , web utvikling og SEO.

null

Marius Mirzac

Web designer og programmerer

Marius jobber med webdesign og programmering, å er kreative når vi trenger å finne nye løsninger for å tilpasse en tjeneste etter kundens behov og ønsker.

null

Partnere og Freelancere

Mecum Digitale Medier har gjennom mange år bygget opp et nettverk av samarbeidspartnere innen en rekke ulike områder og som trekkes inn på prosjektbasis når prosjektet krever det