Nettside til din bedrift

En enkel, god og billig måte å markedsføre din bedrift på.

Mange kunder møter i dag ofte ditt firma første gang via internett, det er derfor viktig at nettsiden representerer din bedrift på en god og korrekt måte.

Mobiltilpasset og responsive design

Viste du at over 50% av trafikken til din hjemmeside nå kommer fra nettbrett og smart telefoner. Eller at over 90% av de som finner din bedrift via en smart telefon tar kontakt med din bedrift innen 3 minutter.

Vi vet dette, derfor er nettsidene vi produserer basert på responsive design slik at nettsiden alltid vises korrekt uansett om dine kunder finner deg på mobilen, et nettbrett eller via en PC.

Optimalisering og SEO

Å ha en pen og fancy nettside hjelper ikke om ikke dine kunder finner den. Det er derfor viktig at innholdet på nettsiden er optimalisere slik at google og Bing finner siden.

Ved å gjennomføre SEO vil din nettside bli mer synlig når noen søker etter produkter og tjenester som du tilbyr i ditt lokal området. I våre løsninger har vi integrerte systemer som hjelper deg å holde nettsiden optimalisert og rask.

Online Markedsføring

I «gamle dager» var markedsføring noe som var stort, dyrt og vanskelig. Man «måtte» har reklamen i aviser og andre tidsskrifter for å bli funnet. man hadde liten oversikt over responsen og kunne ikke endre annonsene når de var trykket. I dag kan man enklere og billigere nå ut til potensielle kunder og man kan være mere direkte. Markedsføring er blitt mer avansert, men man er sikrere til å nå akkurat de som har interesse for dine produkter og tjenester.

Sosiale medier

Der finnes mange forskjellige sosiale medier på nettet i dag. I Norge er nok Facebook den mest populære. Mens din bedrifts nettside er deres informasjonskanal, er sosiale medier en kommunikasjonskanal.
Sosiale medier som Facebook er en god, enkel og billig måtte for din bedrift å komme i kontakt med deres kunder på, og en effektive måtte innformere dine kunder om tilbud, nyheter og annen informasjon som kan være nyttige.

Premium WordPress-Hosting og e-post tjeneste

Vi vet at en god nettside bare er en del av en helhet for din bedrift. Våre tjenester innkluderer derfor også Domen, WordPress Hosting og mail tjeneste
Hos oss er dette en del av din totalpakke. Dette for å sikre kvaliteten både på din nettside og e-post løsning. Dette gjør det også svært enkelt for deg da du kun har en leverandør og forholde deg til.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat

Ring oss på telefon:

+47 41 30 50 10

…eller send oss en mail, så ringer vi deg.